Projekty RCIN i OZwRCIN

Obiekt

Tytuł: Geografia produktów spożywczych świata - tłuszcze. ; Geography of world food products - fats.

Twórca: 30

Jedut, Ryszard

Czasopismo: 120

Czas. Geogr. 1989 60 z.1

Rok:

1989

Opis fizyczny: 140

s.43-63, mapki, tab., wykr., poz. bibliogr.18, sum.

Hasła przedmiotowe: 271

tłuszcze - konsumpcja - świat

Uwagi tytuł: 41

Dotyczy spożycia tłuszczów.

Biblioteka: Z tej biblioteki pochodził opisywany egzemplarz (21)

IG PAN

Sygnatura: Ta sygnatura pomoże Ci wypożyczyć tę pozycję (20)

Cz.3144

Pozycja z kolekcji: 10

Geografia społeczna [0135]

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

19 maj 2022

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://rcin.org.pl/bgp-igipz/publication/269852

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie RDFa:

RDFa

Nazwa wydania Data
×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji