Penalty-based aggregation of multidimensional data - Gągolewski, Marek. Autor (Instytut Badań Systemowych. Polska Akademia Nauk, 2016)
null
30 pages ; 21 cm
Bibliography p. 24-30
Keywords: Penalty functions; Funkcje karne; Multidimensional data aggregation; Wielowymiarowa agregacja danych; Data depth; Głębokość danych; Centroid; Median; Mediana