RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: "New Literary History", 2002, Vol. 33, No 1 (Winter)

Creator:

Skrendo, Andrzej ORCID

Date issued/created:

2003

Resource type:

Text

Subtitle:

Pamiętnik Literacki, Z. 1 (2003)

Publisher:

Instytut Badań Literackich Polskiej Akademii Nauk

Place of publishing:

Warszawa

Description:

Abstract eng.

Type of object:

Journal/Article

References:

1. S. Fish, Co czyni interpretację możliwą do przyjęcia? W: Interpretacja, retoryka, polityka. Eseje wybrane. Tłum. i red. A. Szahaj. Wstęp do wyd. polskiego R. Rorty. Kraków 2002.
2. N. N. Holland, Interpretacja literatury a trzy fazy psychoanalizy. Przeł. M. B. Fedewicz. W zb.: Psychoanaliza a literatura. Red. P. Dybel, M. Głowiński. Gdańsk 2001.
3. N. N. Holland, Transaktywne ujęcie krytyki transaktywnej. Przeł. G. i A. Branni. W zb.: Współczesna teoria badań literackich za granicą. Antologia. Oprac. H. Markiewicz. Wyd. 2, zmień, i popr. T. 4, cz. 1. Kraków 1996.

Issue:

1

Start page:

241

End page:

244

Detailed Resource Type:

Review

Format:

application/octet-stream

Resource Identifier:

oai:rcin.org.pl:120718 ; 0031-0514

Source:

IBL PAN, call no. P.I.280 ; IBL PAN, call no. P.I.30 ; click here to follow the link

Language:

pol ; eng

Rights:

Rights Reserved - Free Access

Terms of use:

Copyright-protected material. May be used within the limits of statutory user freedoms

Digitizing institution:

Institute of Literary Research of the Polish Academy of Sciences

Original in:

Library of the Institute of Literary Research PAS

Projects co-financed by:

Ministry of Science and Higher Education ; Activities popularizing science (DUN)

Access:

Open

Object collections:

Last modified:

Feb 20, 2024

In our library since:

Apr 15, 2020

Number of object content downloads / hits:

49

All available object's versions:

https://rcin.org.pl/publication/113147

Show description in RDF format:

RDF

Show description in RDFa format:

RDFa

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information