Object structure
Title:

Enzymy rozkładające a-(1 ->3)-glukany. Część I - Źródła mikrobiologiczne, produkcja, właściwości, genetyka

Subtitle:

a-(1->3)-Glucan-degrading enzymes.Part I - Microbial sources, production, properties, genetics

Creator:

Wiater, Adrian ; Pleszczyńska, Małgorzata ; Szczodrak, Janusz

Publisher:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Date issued/created:

2006

Subject and Keywords:

biotechnologia

Abstract:

This paper is the first review article concerning the investigations on a-1l->3)-glucans and their enzymatic hydrolysis by specific a-(l—>3)-glucanases. Special attention is paid to microbial sources of these enzymes as well as intensification of their production in cultures, their purification and catalytic properties, and molecular structure of the genes encoding different fungal and bacterial a-(1-3)-glucanases.

Relation:

Biotechnologia, vol.73, 2 (2006)-.

Volume:

73

Issue:

2

Start page:

206

End page:

220

Resource type:

Tekst

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0860-7796 ; IChB B-69

Source:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Temporal coverage:

1988-2010

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Terms of use:

-

Digitizing institution:

Instytut Chemii Bioorganiczneji Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Chemii Bioorganiczneji Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

×

Citation

Citation style: