Struktura obiektu
Tytuł:

Characteristics and purification of Bacillus polymyxa B-20 amylases

Inny tytuł:

Characteristics and purification of Bacillus polymyxa B-20 amylases

Twórca:

Rodziewicz, Anna

Wydawca:

Committee on Biotechnology PAS ; Institute of Bioorganic Chemistry PAS

Data wydania/powstania:

2000

Temat i słowa kluczowe:

biotechnology

Abstrakt:

Bacillus polymyxa B-20 a- and P-amylase were purified using a combination of acetone fractionations, ion-exchange chromatography and amonium sulfate precipitation

Czasopismo/Seria/cykl:

Biotechnologia, vol.48, 1 (2000)-.

Tom:

48

Zeszyt:

1

Strona pocz.:

189

Strona końc.:

198

Typ zasobu:

Text

Szczegółowy typ zasobu:

Article

Format:

application/pdf

Identyfikator zasobu:

0860-7796 ; IChB B-44

Źródło:

Library of Institute of Bioorganic Chemistry PAS

Język:

pol

Język streszczenia:

eng

Zakres czasowy:

1988-2010

Prawa:

Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license

Zasady wykorzystania:

Copyright-protected material. [CC BY-SA 4.0] May be used within the scope specified in Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license, full text available at:

Digitalizacja:

Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science

Lokalizacja oryginału:

Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science

Dofinansowane ze środków:

Operational Program Digital Poland, 2014-2020, Measure 2.3: Digital accessibility and usefulness of public sector information; funds from the European Regional Development Fund and national co-financing from the state budget.

Dostęp:

Open

×

Cytowanie

Styl cytowania: