Metadata language
Wykorzystanie mikroorganizmów w produkcji żywności fermentowanej
Subtitle:Wykorzystanie mikroorganizmów w produkcji żywności fermentowanej
Creator:Usąjewicz, Irena ; Kornacki, Kazimierz
Publisher:Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Date issued/created: Subject and Keywords: Abstract:The paper presents a review of the problems related to the use of bacteria and fungi toproduce fermented food.
Relation:Biotechnologia, vol.45, 2 (1999)-.
Volume: Issue: Start page: End page: Resource type: Detailed Resource Type: Format: Resource Identifier: Source:Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Language: Language of abstract: Temporal coverage: Rights:Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Terms of use: Digitizing institution:Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Original in:Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Projects co-financed by: Access: