Object structure
Title:

Możliwości wykorzystania Aureobasidium pullulans i pullulanu w biotechnologii żywności

Subtitle:

Możliwości wykorzystania Aureobasidium pullulans i pullulanu w biotechnologii żywności

Creator:

Gniewosz, Małgorzata ; Sobczak, Eugeniusz

Publisher:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Date issued/created:

1999

Subject and Keywords:

biotechnologia

Abstract:

Fungus Aureobasidium pullulans is the producer of numerous valuable substances (enzymes,melanins, antibiotics). Pullulan — the product of metabolism of A. pullulans strains has a greatpotential utility in food industry

Relation:

Biotechnologia, vol.45, 2 (1999)-.

Volume:

45

Issue:

2

Start page:

81

End page:

93

Resource type:

Tekst

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0860-7796 ; IChB B-41

Source:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Temporal coverage:

1988-2010

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Terms of use:

-

Digitizing institution:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

×

Citation

Citation style: