Struktura obiektu
Tytuł:

Sporogeneza bakterii w aspekcie procesów biotechnologicznych

Inny tytuł:

Bacteriae sporogenesis in the aspect of biotechnological processes

Twórca:

Libudzisz, Zdzisława ; Stobińska, Helena ; Otłuszczak, Elżbieta ; Iciek, Jan

Wydawca:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Data wydania/powstania:

1993

Temat i słowa kluczowe:

biotechnologia

Abstrakt:

The proeess of thermal sterilization is very important for both: food processing technologyand for many biotechnological processes. It should be carried out in such a way as to efficientlydestroy microorganisms and to restrict the decrease of nutritive value of the sterilized media.

Czasopismo/Seria/cykl:

Biotechnologia, vol.21, 2 (1993)-.

Tom:

21

Zeszyt:

2

Strona pocz.:

83

Strona końc.:

96

Typ zasobu:

Tekst

Szczegółowy typ zasobu:

Artykuł

Format:

application/pdf

Identyfikator zasobu:

0860-7796 ; IChB B-17

Źródło:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Język:

pol

Język streszczenia:

eng

Zakres czasowy:

1988-2010

Prawa:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Zasady wykorzystania:

-

Digitalizacja:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Lokalizacja oryginału:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Dofinansowane ze środków:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Dostęp:

Otwarty

×

Cytowanie

Styl cytowania: