Język metadanych
Sporogeneza bakterii w aspekcie procesów biotechnologicznych
Inny tytuł:Bacteriae sporogenesis in the aspect of biotechnological processes
Twórca:Libudzisz, Zdzisława ; Stobińska, Helena ; Otłuszczak, Elżbieta ; Iciek, Jan
Wydawca:Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Data wydania/powstania: Temat i słowa kluczowe: Abstrakt:The proeess of thermal sterilization is very important for both: food processing technologyand for many biotechnological processes. It should be carried out in such a way as to efficientlydestroy microorganisms and to restrict the decrease of nutritive value of the sterilized media.
Czasopismo/Seria/cykl:Biotechnologia, vol.21, 2 (1993)-.
Tom: Zeszyt: Strona pocz.: Strona końc.: Typ zasobu: Szczegółowy typ zasobu: Format: Identyfikator zasobu: Źródło:Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Język: Język streszczenia: Zakres czasowy: Prawa:Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Zasady wykorzystania: Digitalizacja:Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Lokalizacja oryginału:Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Dofinansowane ze środków: Dostęp: