Biotechnologie w rolnictwie i przemyśle rolno-spożywczym. Raport z CPBR - 3.15
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Biotechnologia, vol.17, 2 (1992)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:163612 ; IChB B-13
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
26 lut 2021
26 lut 2021
47
https://rcin.org.pl/publication/197371
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Biotechnologie w rolnictwie i przemyśle rolno-spożywczym. Raport z CPBR - 3.15 | 26 lut 2021 |
Tyczewska, Agata Bąkowska- Żywicka, Kamila
Pieczyński, Marcin Bielewicz, Dawid Dolata, Jakub Szweykowska-Kulińska, Zofia