Object structure
Title:

Wstęp

Creator:

Wieczorkiewicz, Anna (1962– ) ORCID

Publisher:

Wydawnictwo Instytutu Filozofii i Socjologii PAN ; Instytut Etnologii i Antropologii Kulturowej UW

Place of publishing:

Warszawa

Date issued/created:

2014

Description:

Strony 7-14

Type of object:

Książka/Rozdział

Subject and Keywords:

Kucharstwo -- antropologia kulturowa ; Posiłki -- antropologia kulturowa ; Smak -- antropologia kulturowa ; Żywność -- antropologia kulturowa

Relation:

Terytoria smaku : studia z antropologii i socjologii jedzenia. Red. U. Jarecka, A. Wieczorkiewicz. Wydawn. IFiS PAN, Warszawa 2014

Start page:

7

End page:

14

Resource type:

Tekst

Detailed Resource Type:

Rozdział

Resource Identifier:

978-83-7683-092-6

Source:

IFiS PAN, sygn. P.91421 ; click here to follow the link

Language:

pol

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Terms of use:

Zasób chroniony prawem autorskim. [CC BY-SA 4.0 Międzynarodowe] Korzystanie dozwolone zgodnie z licencją Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0, której pełne postanowienia dostępne są pod adresem: ; -

Digitizing institution:

Instytut Filozofii i Socjologii Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Połączone biblioteki WFiS UW, IFiS PAN i PTF

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

×

Citation

Citation style: