Wydawnictwo Instytutu Filozofii i Socjologii PAN
oai:rcin.org.pl:184855 ; 978-83-7683-130-5
IFiS PAN, call no. P.93055 ; click here to follow the link
Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license
Copyright-protected material. [CC BY-SA 4.0] May be used within the scope specified in Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license, full text available at: ; -
Institute of Philosophy and Sociology of the Polish Academy of Sciences
Joined Libraries WFiS UW, IFiS PAN and PTF
Dec 5, 2022
Apr 21, 2021
175
https://rcin.org.pl/publication/214600
Edition name | Date |
---|---|
Straczuk, Justyna, Modernizacja wzorów żywienia w PRL wobec wiedzy potocznej i codziennych praktyk | Dec 5, 2022 |
Leder, Andrzej (1960– )
Gniazdowski, Andrzej (1964– )
Pomóż nam ulepszyć RCIN — wypełnij krótką anonimową ankietę!!!
Szanowni Państwo,
Wiedza o tym, kto korzysta z serwisu RCIN, jakie treści chcą znaleźć użytkownicy, co powinniśmy poprawić jest dla nas ważna, ponieważ pomoże nam lepiej odpowiedzieć na Państwa potrzeby. Odpowiedź na 6 krótkich pytań zajmie minutę. Podobną ankietę przeprowadziliśmy 7 lat temu. Państwa odpowiedzi bardzo nam pomogły. Z góry dziękujemy za poświęcony nam czas.
Zespół Wsparcia Merytorycznego RCIN