Object structure
Title:

Wybrane zagadnienia z biotechnologii składników aromatotwórczych

Subtitle:

Some aspects of flavour compounds biotechnology

Creator:

Bednarski, Włodzimierz ; Kowalewska-Piontas, Jadwiga

Publisher:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Date issued/created:

1991

Subject and Keywords:

biotechnologia

Abstract:

The examples of advances in flavour compounds biotechnology, particulary the biosynthesis conditions and biochemistry of the derivatives of esters, lactones, pyrazines, carbonyles, terpenes and ionones, and their influence on the food products quality has been presented.Additionally, the role of microorganisms and enzymes in the flavour compounds formation has beendescribed.

Relation:

Biotechnologia, vol.12, 2 (1991)-.

Volume:

12

Issue:

2

Start page:

28

End page:

35

Resource type:

Tekst

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0860-7796 ; IChB B-09

Source:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Temporal coverage:

1988-2010

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Terms of use:

-

Digitizing institution:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

×

Citation

Citation style: