Object structure
Title:

Changes in lipid content of the montane vole

Creator:

Rock, P. ; Williams, O.

Place of publishing:

Białowieża

Date issued/created:

1979

Description:

To determine the influence of cold and reduced food supply on the fat content of montane voles Microtus montanus nanus (Merriam, 1891) a number of these animals were exposed under controlled laboratory conditions of eight combinations of ambient temperature and food availability (ad libitum, maintenance and one-half maintenance rations, and atarvation at 5°C and 26°C).

Type of object:

Czasopismo/Artykuł

Subject and Keywords:

food composition ; laboratory conditions ; lipids content ; Microtus montanus nanus ; zmienność otłuszczenia ; otłuszczenie ; nornik ; pokarm ; współczynnik strawności

Relation:

Acta Theriologica

Volume:

24

Issue:

18

Start page:

237

End page:

247

Resource type:

Tekst

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

10.4098/AT.arch.79-23

Source:

click here to follow the link

Language:

eng ; streszcz. ang. ; pol.

Rights:

Prawa zastrzeżone - dostęp nieograniczony

Terms of use:

Zasób chroniony prawem autorskim. Korzystanie dozwolone w zakresie określonym przez przepisy o dozwolonym użytku.

Digitizing institution:

Instytut Biologii Ssaków Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Biblioteka Instytutu Biologii Ssaków PAN

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, lata 2010-2014, Priorytet 2. Infrastruktura strefy B + R ; Unia Europejska. Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

Access:

Otwarty

×

Citation

Citation style: