Obiekt

Tytuł: Food habits of the otter in the Central Sierra Morena (Cordoba, Spain)

Twórca:

López-Nieves, P. ; Hernando Casal, J. A.

Data wydania/powstania:

1984

Typ zasobu:

Tekst

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

2020-10-02

Data dodania obiektu:

2012-08-22

Liczba wyświetleń treści obiektu:

428

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://rcin.org.pl/publication/27152

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji