Język metadanych
Composition of the food of the Spanish Wild Goat in Sierras de Cazorla and Segura, Spain
Twórca:Martinez, T. ; Martinez, E. ; Fandos, P.
Miejsce wydania: Data wydania/powstania: Opis: Typ obiektu: Temat i słowa kluczowe:Capra pyrenaica ; diet composition ; food composition ; Spain ; stomach contents ; Koziorożec pirenejski ; skład pokarmu ; preferencje pokarmowe ; zawartość żołądka
Czasopismo/Seria/cykl: Tom: Zeszyt: Strona pocz.: Strona końc.: Typ zasobu: Szczegółowy typ zasobu: Format: Identyfikator zasobu: Źródło: Język: Prawa:Prawa zastrzeżone - dostęp nieograniczony
Zasady wykorzystania: Digitalizacja:Instytut Biologii Ssaków Polskiej Akademii Nauk
Lokalizacja oryginału:Biblioteka Instytutu Biologii Ssaków PAN
Dofinansowane ze środków:Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, lata 2010-2014, Priorytet 2. Infrastruktura strefy B + R ; Unia Europejska. Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego
Dostęp: