Object structure
Title:

Composition of the food of the Spanish Wild Goat in Sierras de Cazorla and Segura, Spain

Creator:

Martinez, T. ; Martinez, E. ; Fandos, P.

Place of publishing:

Białowieża

Date issued/created:

1985

Description:

After examining 105 stomach contents of Spanish Wild Goat (Capra pyrenaica Schinz, 1838) gathered at the National Reservation of Sierras de Cazorla and Segura (Southwestern Spain) during the period April 1980 - August 1981, 313 vegetal species have been identified: 177 in spring, 202 in summer, 145 in autumn, and 164 in winter. The basic food components during the 4 seasons have been Quercus ilex and Phillyrea latifolia, except in autumn, in which the most eaten species was Juniperus oxycedrus.

Type of object:

Czasopismo/Artykuł

Subject and Keywords:

Capra pyrenaica ; diet composition ; food composition ; Spain ; stomach contents ; Koziorożec pirenejski ; skład pokarmu ; preferencje pokarmowe ; zawartość żołądka

Relation:

Acta Theriologica

Volume:

30

Issue:

29

Start page:

461

End page:

494

Resource type:

Tekst

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

10.4098/AT.arch.85-31

Source:

click here to follow the link

Language:

eng ; Streszcz. ang ; pol.

Rights:

Prawa zastrzeżone - dostęp nieograniczony

Terms of use:

Zasób chroniony prawem autorskim. Korzystanie dozwolone w zakresie określonym przez przepisy o dozwolonym użytku.

Digitizing institution:

Instytut Biologii Ssaków Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Biblioteka Instytutu Biologii Ssaków PAN

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, lata 2010-2014, Priorytet 2. Infrastruktura strefy B + R ; Unia Europejska. Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

Access:

Otwarty

×

Citation

Citation style: