Struktura obiektu
Tytuł:

The winter diet of wolves in Bieszczady Mountains

Twórca:

Leśniewicz, K. ; Perzanowski, K.

Miejsce wydania:

Białowieża

Data wydania/powstania:

1989

Opis:

Thirty-one stomach of voles shot in Bieszczady Mountains were collected during two consecutive hunting seasons. Deer tissues amounted to over 55% and wild boar tissues to almost 11% of stomachs content. It appears, that the carcasses of domestic livestock used as a bait consist a significant component of voles diet in winter (over 30% of stomachs content). The authors estimated, that the food requirements of an average wolf in winter, could be covered by consuming two red deer.

Typ obiektu:

Journal/Article

Temat i słowa kluczowe:

Canis lupus ; diet ; food requirements ; winter diet ; Poland ; żołądek ; treść pokarmowa ; pokarm ; dieta

Czasopismo/Seria/cykl:

Acta Theriologica

Tom:

34

Zeszyt:

27

Strona pocz.:

373

Strona końc.:

380

Typ zasobu:

Text

Szczegółowy typ zasobu:

Article

Format:

application/pdf

Identyfikator zasobu:

10.4098/AT.arch.89-36

Źródło:

kliknij tutaj, żeby przejść

Język:

eng ; sum. eng. ; pol.

Prawa:

Rights Reserved - Free Access

Zasady wykorzystania:

Copyright-protected material. May be used within the limits of statutory user freedoms

Digitalizacja:

Mammal Research Institute of the Polish Academy of Sciences

Lokalizacja oryginału:

Library of the Mammal Research Institute Polish Academy of Sciences

Dofinansowane ze środków:

Programme Innovative Economy, 2010-2014, Priority Axis 2. R&D infrastructure ; European Union. European Regional Development Fund

Dostęp:

Open

×

Cytowanie

Styl cytowania: