Struktura obiektu
Tytuł:

Fish on royal, noblemen's, townsmen's and monastic tables as well as in soldier's cauldrons in medieval and early modern Poland

Inny tytuł:

Ryby na stołach królewskich, szlacheckich, mieszczańskich i klasztornych oraz w kotłach żołnierskich w Polsce średniowiecznej i wczesnonowożytnej ; Fasciculi Archaeologiae Historicae. Fasc. 24 (2011)

Twórca:

Szymczak, Jan (1946– )

Współtwórca:

Poklewska-Parra, Zuzanna : Tł.

Wydawca:

Institute of Archaeology and Ethnology of Polish Academy of Sciences ; Polish Academy of Sciences. Łódź Branch

Miejsce wydania:

Łódź

Data wydania/powstania:

2011

Opis:

S. 49-56 : ill. ; 29 cm

Typ obiektu:

Journal/Article

Temat i słowa kluczowe:

Middle Ages-early modern period -- Poland ; fishes in Middle Ages-early modern period ; fish farming in artificial water reservoirs ; consumption of fish in the Middle Ages-warly modern period ; fish - food ; knowledge of the fishes in the Middle Ages-warly modern period

Typ zasobu:

Text

Szczegółowy typ zasobu:

Article

Format:

application/pdf

Źródło:

IAiE PAN, call no. P III 348 ; IAiE PAN, call no. P III 349 ; IAiE PAN, call no. P III 368 ; kliknij tutaj, żeby przejść

Język:

eng ; pol

Prawa:

Rights Reserved - Free Access

Zasady wykorzystania:

Copyright-protected material. May be used within the limits of statutory user freedoms

Digitalizacja:

Institute of Archaeology and Ethnology of the Polish Academy of Sciences

Lokalizacja oryginału:

Library of the Institute of Archaeology and Ethnology of the Polish Academy of Sciences

Dofinansowane ze środków:

Programme Innovative Economy, 2010-2014, Priority Axis 2. R&D infrastructure ; European Union. European Regional Development Fund

Dostęp:

Open

×

Cytowanie

Styl cytowania: