Obiekt

Archeologia Polski T. 27 (1982. - 1983) Z. 2, Recenzje
Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy z określonej puli adresów ip.
Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy z określonej puli adresów ip.

Tytuł: Archeologia Polski T. 27 (1982. - 1983) Z. 2, Recenzje

Twórca:

Kulczycka-Leciejewiczowa, Anna (1934-2011). Rec.

Data wydania/powstania:

1982

Typ zasobu:

Tekst

Inny tytuł:

Archeologia Polski T. 27 (1982. - 1983) Z. 2 ; Archeologia Polski Vol. 27 (1982. - 1983) No 2, Recenzje

Współtwórca:

Polska Akademia Nauk. Instytut Historii Kultury Materialnej ; Polska Akademia Nauk. Instytut Archeologii i Etnologii

Wydawca:

Zakład Narodowy im. Ossolińskich

Miejsce wydania:

Wrocław

Opis:

M. Lička, M. Bareš, Antropomorfni nádoba lengyelské kultury z objektu č. CI/30 z Buštěhradu, okr. Kladno, "Sbornik Národniho Muzea v Praze", Seria A - Historia, t. 33 : 1979, z. 2/3, s. 69-176, tab. XX-XXVII ; S. 465-467 ; 25 cm ; Bibliogr. przy tekście

Czasopismo/Seria/cykl:

Archeologia Polski

Tom:

27

Zeszyt:

2

Strona pocz.:

465

Strona końc.:

467

Szczegółowy typ zasobu:

Recenzje

Format:

application/pdf

Identyfikator zasobu:

oai:rcin.org.pl:38327 ; 0003-8180

Źródło:

IAiE PAN, sygn. P 320 ; IAiE PAN, sygn. P 319 ; IAiE PAN, sygn. P 321 ; kliknij tutaj, żeby przejść

Język:

pol

Prawa:

Prawa zastrzeżone - dostęp ograniczony

Zasady wykorzystania:

Zasób chroniony prawem autorskim. Korzystanie dozwolone wyłącznie na terminalach Instytutu Archeologii i Etnologii PAN w zakresie określonym przez przepisy o dozwolonym użytku.

Digitalizacja:

Instytut Archeologii i Etnologii Polskiej Akademii Nauk

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Instytutu Archeologii i Etnologii PAN

Dofinansowane ze środków:

Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, lata 2010-2014, Priorytet 2. Infrastruktura strefy B + R ; Unia Europejska. Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji