RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: Analiza materiałów dżdżownic (Lumbricidae) zmagazynowanych przez kreta (Talpa europaea L.) = Analiz materialov doždevyh červej (Lumbricidae) nakoplennyh krotom (Talpa europaea L.)

Creator:

Plisko, Jadwiga Danuta (1927– )

Date issued/created:

1961

Resource type:

Tekst

Subtitle:

Fragmenta Faunistica ; t. 9, nr 7 ; Analiz materialov doždevyh červej (Lumbricidae) nakoplennyh krotom (Talpa europaea L.) ; Analyse der Materialien von Regenwürmern (Lumbricidae) aus den Magazinen eines Maulwurfs (Talpa europaea L.) ; Analiza materiałów dżdżownic zmagazynowanych przez kreta

Contributor:

Polska Akademia Nauk. Instytut Zoologiczny ; Państwowe Wydawnictwo Naukowe (1951–1992)

Publisher:

Państwowe Wydawnictwo Naukowe

Place of publishing:

Warszawa

Description:

Liczbowanie stron również: S. 61-[74] ; Bibliogr. s. 11 (71) ; 13, [1] s. : il. ; 25 cm ; Streszcz. ros., niem. Nazwy taksonów również łac.

Type of object:

Czasopismo/Artykuł

Relation:

Fragmenta Faunistica

Volume:

9

Issue:

7

Start page:

61

End page:

74

Detailed Resource Type:

Czasopismo ; Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

oai:rcin.org.pl:39354 ; 10.3161/00159301FF1961.9.7.061

Source:

MiIZ PAN, sygn. patrz sygn. czas. P.256, T. 9, nr 7 ; MiIZ PAN, sygn. patrz sygn. czas. P.4664, T. 9, nr 7 ; click here to follow the link

Language:

pol ; rus ; ger

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska

Terms of use:

Zasób chroniony prawem autorskim. [CC BY 3.0 PL] Korzystanie dozwolone zgodnie z licencją Creative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska, której pełne postanowienia dostępne są pod adresem: ; -

Digitizing institution:

Muzeum i Instytut Zoologii Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Biblioteka Muzeum i Instytutu Zoologii PAN

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, lata 2010-2014, Priorytet 2. Infrastruktura strefy B + R ; Unia Europejska. Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

Access:

Otwarty

Objects Similar

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information