Object

Title: Materyały do fizyografii Krajowej, T. XL, część IV, 1907

Date issued/created:

1897-[1908]

Subtitle:

Materiały do fizjografii Krajowej

Contributor:

Akademia Umiejętności. Komisja Fizjograficzna, Sekcja Geologiczna. (Kraków) ; Akademia Umiejętności. Komisja Fizjograficzna, Sekcja Botaniczna. (Kraków) ; Akademia Umiejętności. Komisja Fizjograficzna, Sekcja Zoologiczna. (Kraków) ; Akademia Umiejętności. Komisja Fizjograficzna, Sekcja Rolnicza. (Kraków)

Publisher:

Nakł. Akademii Umiejętności ; Drukarnia Uniwersytetu Jagiellońskiego)

Place of publishing:

Kraków

Description:

1897: "Zebrane przez Sekcyę Zoologiczną i Botaniczną Komisyi Fizyograficznej" ; 1898: "Zebrane przez Sekcyę Zoologiczną, Botaniczną i Geologiczną Komisyi Fizyograficznej" ; [1907]: "Materyały zebrane przez Sekcyę rolniczą" ; [1908] : "Materyały zebrane przez Sekcyę rolniczą" ; s. 64, rys. : 24 cm ; Sprawozdania Komisji Fizjograficznej Akademii Umiejętności w Krakowie.

Relation:

Materyały ... stanowią odbitki ze Sprawozdań Komisji Fizjograficznej Akademii Umiejętności w Krakowie.

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

oai:rcin.org.pl:58528

Source:

IBD PAN, sygn. P.2698 ; click here to follow the link

Language:

pol

Rights:

Public Domain

Terms of use:

Material outside of copyright protection. May be used without restrictions following from economic copyrights

Digitizing institution:

Nencki Institute of Experimental Biology of the Polish Academy of Sciences

Original in:

Library of the Nencki Institute of Experimental Biology PAS

Projects co-financed by:

Programme Innovative Economy, 2010-2014, Priority Axis 2. R&D infrastructure ; European Union. European Regional Development Fund

Object collections:

Last modified:

Apr 19, 2016

In our library since:

Apr 19, 2016

Number of object content hits:

116

All available object's versions:

https://rcin.org.pl/publication/5354

Show description in RDF format:

RDF

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information