Obiekt

Materiały do poznania krajowych nicieni (Nematoda) - pasożytów roślin. 4. Masywki (Criconematinae)
Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy z określonej puli adresów ip.
Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy z określonej puli adresów ip.

Tytuł: Materiały do poznania krajowych nicieni (Nematoda) - pasożytów roślin. 4. Masywki (Criconematinae)

Inny tytuł:

Fragmenta Faunistica, t. 25, nr 26 ; Materialy k poznaniû pol'skih vidov Nematoda - parazitov rastenij. 4. Criconematinae ; Contribution to the knowledge of Polish plant parasitic nematodes (Nematoda). 4. Ring nematodes (Criconematinae) ; Krajowe nicienie. 4

Współtwórca:

Instytut Zoologii Polskiej Akademii Nauk

Wydawca:

Państwowe Wydawnictwo Naukowe

Miejsce wydania:

Warszawa ; Wrocław

Opis:

Liczbowanie stron również: S. 463-477 ; Bibliogr. s. 14-15 (476-477) ; 15 s. : il. ; 25 cm ; Streszcz. ros., ang. Nazwy taksonów również łac.

Czasopismo/Seria/cykl:

Fragmenta Faunistica

Tom:

25

Zeszyt:

26

Strona pocz.:

463

Strona końc.:

477

Format:

application/pdf

Identyfikator zasobu:

oai:rcin.org.pl:48291 ; 10.3161/00159301FF1981.25.26.463

Źródło:

MiIZ PAN, sygn. patrz sygn. czas. P.256, T. 25, nr 26 ; MiIZ PAN, sygn. patrz sygn. czas. P.4664, T. 25, nr 26 ; kliknij tutaj, żeby przejść

Język:

pol ; rus ; eng

Prawa:

Prawa zastrzeżone - dostęp ograniczony

Zasady wykorzystania:

Zasób chroniony prawem autorskim. Korzystanie dozwolone wyłącznie na terminalach Muzeum i Instytutu Zoologii PAN w zakresie określonym przez przepisy o dozwolonym użytku.

Digitalizacja:

Muzeum i Instytut Zoologii Polskiej Akademii Nauk

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Muzeum i Instytutu Zoologii PAN

Dofinansowane ze środków:

Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, lata 2010-2014, Priorytet 2. Infrastruktura strefy B + R ; Unia Europejska. Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

Obiekty

Podobne
×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji