Projekty RCIN i OZwRCIN

Obiekt

Observations on food quality in Scottish Red deer (Cervus elaphus) as determined by chemical analysis of the rumen contents
Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy na terminalach komputerowych w instytucji, która ją udostępnia.
Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy na terminalach komputerowych w instytucji, która ją udostępnia.

Tytuł: Observations on food quality in Scottish Red deer (Cervus elaphus) as determined by chemical analysis of the rumen contents

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

7 gru 2021

Data dodania obiektu:

22 wrz 2015

Liczba pobrań / odtworzeń:

10

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://rcin.org.pl/publication/64723

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie RDFa:

RDFa

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji