Object structure
Tytuł:

Historia naturalna jedzenia. Między antykiem a XIX wiekiem. Materiały z międzynarodowej konferencji naukowej zorganizowanej przez Muzeum Historyczne Miasta Gdańska i Uniwersytet Gdański dla upamiętnienia 100-lecia otwarcia muzeum wnętrz mieszczańskich w Domu Uphagena w dniach 3–4 listopada 2011 roku, red. B. Możejko, współprac. E. Barylewska-Szymańska, Gdańsk 2012 : [recenzja]

Inny tytuł:

Kwartalnik Historii Kultury Materialnej R. 60 Nr 4 (2012)

Twórca:

Klonder, Andrzej

Wydawca:

Instytut Archeologii i Etnologii Polskiej Akademii Nauk

Miejsce wydania:

Warszawa

Data wydania/powstania:

2012

Opis:

24 cm

Typ obiektu:

Journal/Article

Temat i słowa kluczowe:

conference (Gdańsk, Poland ; 2011) ; antiquity-20th century ; history of culture ; history of food ; food consumption in antiquity-20th century ; ancient-20th c. cuisine ; eating habits ; eating culture

Czasopismo/Seria/cykl:

Kwartalnik Historii Kultury Materialnej

Tom:

60

Zeszyt:

4

Strona pocz.:

657

Strona końc.:

660

Typ zasobu:

Text

Szczegółowy typ zasobu:

Review

Format:

application/pdf

Identyfikator zasobu:

0023-5881

Źródło:

IAiE PAN, call no. P 329 ; IAiE PAN, call no. P 331 ; IAiE PAN, call no. P 330 ; click here to follow the link

Język:

pol

Prawa:

Rights Reserved - Free Access

Zasady wykorzystania:

Copyright-protected material. May be used within the limits of statutory user freedoms

Digitalizacja:

Institute of Archaeology and Ethnology of the Polish Academy of Sciences

Lokalizacja oryginału:

Library of the Institute of Archaeology and Ethnology of the Polish Academy of Sciences

Dostęp:

Open

×

Citation

Citation style: