Metadata language
Kwartalnik Historii Kultury Materialnej R. 60 Nr 4 (2012)
Twórca: Wydawca:Instytut Archeologii i Etnologii Polskiej Akademii Nauk
Miejsce wydania: Data wydania/powstania: Opis: Typ obiektu: Temat i słowa kluczowe:conference (Gdańsk, Poland ; 2011) ; antiquity-20th century ; history of culture ; history of food ; food consumption in antiquity-20th century ; ancient-20th c. cuisine ; eating habits ; eating culture
Czasopismo/Seria/cykl:Kwartalnik Historii Kultury Materialnej
Tom: Zeszyt: Strona pocz.: Strona końc.: Typ zasobu: Szczegółowy typ zasobu: Format: Identyfikator zasobu: Źródło:IAiE PAN, call no. P 329 ; IAiE PAN, call no. P 331 ; IAiE PAN, call no. P 330 ; click here to follow the link
Język: Prawa: Zasady wykorzystania:Copyright-protected material. May be used within the limits of statutory user freedoms
Digitalizacja:Institute of Archaeology and Ethnology of the Polish Academy of Sciences
Lokalizacja oryginału:Library of the Institute of Archaeology and Ethnology of the Polish Academy of Sciences
Dostęp: