RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: Z epoki kredy do epoki krzemu. O ewolucji polonistyki

Creator:

Więckiewicz, Marta

Date issued/created:

2014

Resource type:

Tekst

Subtitle:

Teksty Drugie Nr 3 (2014)

Publisher:

IBL PAN

Place of publishing:

Warszawa

Description:

21 cm ; Tekst pol., streszcz. ang.

Type of object:

Czasopismo/Artykuł

References:

1. E. Balcerzan, W stronę genologii multimedialnej, „Teksty Drugie” 1999 nr 6.
2. E-polonistyka, http://www.kul.pl/e-polonistyka,15553.html (dostęp: 10.08.2013).
3. M. Maj, „e-polonistyka” w komputerach i na komórkach, 20.11.2007, http://di.com.pl/news/18197,0,e-polonistyka_w_komputerach_i_na_komorkach.html(dostęp: 10.08.2013).
4. [Mariusz], e-polonistyka 2, 03.12.2009, http://techsty.ehost.pl/elektroblog/?p=146, [10.08.2013].

Relation:

Teksty Drugie

Issue:

3

Start page:

120

End page:

129

Detailed Resource Type:

Artykuł naukowy oryginalny

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

oai:rcin.org.pl:59828 ; 0867-0633 ; 10.18318/td.

Source:

IBL PAN, sygn. P.I.2524 ; click here to follow the link

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Rights:

Prawa zastrzeżone - dostęp nieograniczony

Terms of use:

Zasób chroniony prawem autorskim. Korzystanie dozwolone w zakresie określonym przez przepisy o dozwolonym użytku.

Digitizing institution:

Instytut Badań Literackich Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Biblioteka Instytutu Badań Literackich Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, lata 2010-2014, Priorytet 2. Infrastruktura strefy B + R ; Unia Europejska. Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

Access:

Otwarty

Object collections:

Last modified:

Oct 2, 2020

In our library since:

Sep 30, 2016

Number of object content downloads / hits:

817

All available object's versions:

https://rcin.org.pl/publication/79472

Show description in RDF format:

RDF

Show description in RDFa format:

RDFa

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information