RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: Wyciągi z literatury

Subtitle:

Poznań - Szeląg : zagadnienie interpretacji interglacjału : (dokumentacja polowa, opracowania)

Description:

Materiały archiwalne należące do spuścizny po prof. Ludwiku Sawickim ; Krygowski, Bogumił (1905-1977) - Nowe stanowisko interglacjału w Głównej pod Poznaniem. - Poznań, 1938 (Prace Komisji Geograficznej / Poznańskie Towarzystwo Przyjaciół Nauk ; T. 1. Z. 3) ; Gołąb, Józef (1904-1968) ; Urbański, Jarosław (1909-1981) - Nowa odkrywka interglacjału na Winiarach ; Gołąb, Józef (1904-1968) - Toczeńce z gliny morenowej w Szelągu ; Gołąb, Józef (1904-1968) - Zabytki geologiczne najbiższej okolicy Poznania ; Niezabitowski, Edward Lubicz (1875-1946) - Interlacjał w Szelągu ; Szafer, Władysław (1886-1970) - Interglacjał w Szelągu ; Pawłowski, Stanisław (1882-1940) - Interglacjał w Szelągu ; Maas, Günter (1871- ) - Über zwei anscheinend bearbeitete Gesteinstücke aus dem Diluvium. - W: Jahrbuch der königl. preuss.geologischen Landesan-stalt für 1897. Bd. 18. - Berlin, 1898

Relation:

Spuścizna prof. Ludwika Sawickiego : teczki archiwalne

Volume:

42

Detailed Resource Type:

Dokument mieszany

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

oai:rcin.org.pl:76812

Source:

A.TA/LS/42/10

Language:

pol

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska

Terms of use:

Zasób chroniony prawem autorskim. [CC BY 3.0 PL] Korzystanie dozwolone zgodnie z licencją Creative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska, której pełne postanowienia dostępne są pod adresem: ; -

Digitizing institution:

Instytut Archeologii i Etnologii Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Archeologii i Etnologii PAN

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa ; Unia Europejska. Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

Access:

Otwarty

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information