Projekty RCIN i OZwRCIN

Obiekt

Tytuł: Wyciągi z literatury dotyczące wydm

Inny tytuł:

Materiały do zagadnienia wieku wydm : notatki i opracowanie wyników badań

Opis:

Materiały archiwalne należące do spuścizny po prof. Ludwiku Sawickim ; Solger, Friedrich (1877-1965) ; Graebner, Paul (1871-1933) ; Thienemann, Johannes (1863-1938) ; Speiser, Paul (1877-1947) ; Schulze, Friedrich Wilhelm Otto (1868- ) - Dünenbuch : Werden und Wandern der Dünen, Pflanzen- und Tierleben auf den Dünen, Dünenbau. - Stuttgart : Verlag von F.. Enke, 1910.  ; Romer, Eugeniusz (1871-1954) - Sprawozdanie z wycieczki do wydm niżowych z poglądem na ich powstanie. W: Kosmos ; 21 (1906)

Czasopismo/Seria/cykl:

Spuścizna prof. Ludwika Sawickiego : teczki archiwalne

Tom:

59

Szczegółowy typ zasobu:

Dokument mieszany

Format:

application/pdf

Identyfikator zasobu:

oai:rcin.org.pl:76950

Źródło:

A.TA/LS/59/2

Język:

pol

Prawa:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska

Zasady wykorzystania:

Zasób chroniony prawem autorskim. [CC BY 3.0 PL] Korzystanie dozwolone zgodnie z licencją Creative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska, której pełne postanowienia dostępne są pod adresem: ; -

Digitalizacja:

Instytut Archeologii i Etnologii Polskiej Akademii Nauk

Lokalizacja oryginału:

Instytut Archeologii i Etnologii PAN

Dofinansowane ze środków:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa ; Unia Europejska. Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

Dostęp:

Otwarty

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

2 paź 2020

Data dodania obiektu:

1 sie 2019

Liczba pobrań / odtworzeń:

53

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://rcin.org.pl/publication/91263

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie RDFa:

RDFa

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji