Chicken (Gallus gallus) - the recent achievments in animal genomics
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Biotechnologia, vol.90, 3 (2010)-.
oai:rcin.org.pl:71218 ; IChB B-85
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa 4.0
Instytut Chemii Bioorganiczneji Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganiczneji Polskiej Akademii Nauk
chicken ; genome ; genetic map ; QTL ; microarray
2020-10-02
2019-05-16
105
https://rcin.org.pl/publication/93101
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Kura (Gallus gallus) - najnowsze osiągnięcia z zakresu genomiki | 2020-10-02 |
Bednarczyk, Marek Brzezińska, Jadwiga Sławińska, Anna Siwek, Maria Urbanowski, Mariusz Kasperczyk, Katarzyna
Borkowska, Bożenna
Wiśniewski, Paweł
Tyczewska, Agata Bąkowska- Żywicka, Kamila