Obiekt

Tytuł: Bocian czarny Ciconia nigra w powiecie Jarocin województwa poznańskiego

Twórca:

Adamiak, Wacław

Data wydania/powstania:

1973

Typ zasobu:

Artykuł

Współtwórca:

Zakład Ochrony Przyrody Polskiej Akademii Nauk

Wydawca:

Państwowe Wydawnictwo Naukowe

Miejsce wydania:

Warszawa ; Kraków

Opis:

21 cm ; bibliografia na stronie 70 ; ISSN 0009-6172

Bibliografia:

Bocheński Z. 1959. Bocian czarny w Pieninach. Chrońmy przyrodę ojczystą z. 2.
Mierzwiński W. 1955. Bocian czarny na Mazurach. Chrońmy przyrodę ojczystą z. 2.
Pachniewicz M. 1957. Czarne bociany w pow. Jarocin. Łowiec polski nr 9/10.
Sokołowski J. 1958. Ptaki Ziem Polskich. T. 1/2. PWN, Warszawa.
Taczanowski W. 1882. Ptaki krajowe. T. 1/2. Akad. Umiejętności, Kraków.

Czasopismo/Seria/cykl:

Chrońmy Przyrodę Ojczystą

Tom:

29

Zeszyt:

5

Strona pocz.:

68

Strona końc.:

70

Identyfikator zasobu:

oai:rcin.org.pl:80706

Źródło:

Bibl. IOP PAN, sygn. F 2, II 293/cz, II 324/cz

Język:

pol

Język streszczenia:

Prawa:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska

Zasady wykorzystania:

Zasób chroniony prawem autorskim. [CC BY 3.0 PL] Korzystanie dozwolone zgodnie z licencją Creative Commons Uznanie autorstwa 3.0 Polska, której pełne postanowienia dostępne są pod adresem: ; -

Digitalizacja:

Instytut Ochrony Przyrody Polskiej Akademii Nauk

Lokalizacja oryginału:

Instytut Ochrony Przyrody Polskiej Akademii Nauk

Dofinansowane ze środków:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

2019-09-19

Data dodania obiektu:

2019-09-19

Liczba wyświetleń treści obiektu:

4

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://rcin.org.pl/publication/99267

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Obiekty

Podobne

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji