Projekty RCIN i OZwRCIN

Obiekt

Tytuł: Staropolskie przepisy kulinarne. Receptury rozproszone z XVI–XVIII w. Źródła rękopiśmienne, wyd. i oprac. Jarosław Dumanowski, Dorota Dias-Lewandowska, Marta Sikorska, Monumenta Poloniae Culinaria. Polskie zabytki kulinarne, red. Jarosław Dumanowski, t. VII, Warszawa 2017

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

24 wrz 2023

Data dodania obiektu:

18 kwi 2019

Liczba pobrań / odtworzeń:

468

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://rcin.org.pl/iae/publication/89920

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie RDFa:

RDFa

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji