Object structure
Title:

Seasonal intake and digestibility of natural foods by roe-deer

Creator:

Drożdż, A.

Place of publishing:

Białowieża

Date issued/created:

1979

Description:

An estimate was made of seasonal consumption and digestibility in vivo of the natural food of the roe deer, and also of the digestibility of the dominating species of herb layer plants and browse cut every month in a deciduous tree stand of the Niepołomice Forest in the south of Poland by means of in vitro and nylon bag methods.

Type of object:

Czasopismo/Artykuł

Subject and Keywords:

Capreolus capreolus ; chemical composition of food ; diet ; digestibility ; natural foods ; strawność ; pobieranie pokarmu ; pokarm naturalny ; seasonal intake ; sezonowa konsumpcja ; żer pędowy ; sarna

Relation:

Acta Theriologica

Volume:

24

Issue:

13

Start page:

137

End page:

170

Resource type:

Tekst

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

10.4098/AT.arch.79-17

Source:

click here to follow the link

Language:

eng ; streszcz. ang. ; pol.

Rights:

Prawa zastrzeżone - dostęp nieograniczony

Terms of use:

Zasób chroniony prawem autorskim. Korzystanie dozwolone w zakresie określonym przez przepisy o dozwolonym użytku.

Digitizing institution:

Instytut Biologii Ssaków Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Biblioteka Instytutu Biologii Ssaków PAN

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, lata 2010-2014, Priorytet 2. Infrastruktura strefy B + R ; Unia Europejska. Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

Access:

Otwarty

×

Citation

Citation style: