Object structure
Title:

Sensory chemiczne i biosensory w kontroli żywności zmodyfikowanej genetycznie

Subtitle:

Chemical sensors and biosensors for the control of GM food

Publisher:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Date issued/created:

2006

Subject and Keywords:

biotechnologia

Abstract:

European Community regulations concerning the control of use and distribution of genetically modified organisms and products resulted in creation of European and National GMO Laboratories Networks, which are specialized in GMO identification and quantification in food, feed and seed. The analyses are mainly based on PGR methods, however, cheaper and less time consuming methods are elaborated for GMO detection. This article summarizes the research on electrochemical biosensors based on nucleic acids hybridization and the perspectives these tools create.

Relation:

Biotechnologia, vol.74, 3 (2006)-.

Volume:

74

Issue:

3

Start page:

67

End page:

78

Resource type:

Tekst

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0860-7796 ; IChB B-70

Source:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Temporal coverage:

1988-2010

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Terms of use:

-

Digitizing institution:

Instytut Chemii Bioorganiczneji Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Chemii Bioorganiczneji Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

×

Citation

Citation style: