RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: Bisoniana LXVI. Comparison of forage intake and digestibility by American bison, yak and cattle

Place of publishing:

Białowieża

Description:

Feed intake, selectivity and apparent digestibility coefficients of dry matter, protein and detergent fiber fractions were determined in groups of four yearling bison, yak and cattle. Diets of contrasting quality for these comparisons were provided by native sedge meadow hay, bromefescue grass hay and alfalfa hay. Oznaczono zapotrzebowanie pokarmowe, wybiórczość i współczynniki strawności suchej masy, białka oraz skladników węglowodanowych u rocznych bizonów, jaków i bydła. Do doświadczeń wzięto po cztery zwierzęta każdego gatunku i karmiono je sianem turzycy, stokłosy kostrzewy lub lucerny, zróżnicowanym pod względem zawartości włókna (Tabela 1).

Type of object:

Czasopismo/Artykuł

Relation:

Acta Theriologica

Volume:

22

Issue:

14

Start page:

225

End page:

230

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

PDF

Resource Identifier:

oai:rcin.org.pl:10460 ; 10.4098/AT.arch.77-17

Source:

click here to follow the link

Language:

eng ; streszcz. ang. ; pol.

Rights:

Prawa zastrzeżone - dostęp nieograniczony

Terms of use:

Zasób chroniony prawem autorskim. Korzystanie dozwolone w zakresie określonym przez przepisy o dozwolonym użytku.

Digitizing institution:

Instytut Biologii Ssaków Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Biblioteka Instytutu Biologii Ssaków PAN

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, lata 2010-2014, Priorytet 2. Infrastruktura strefy B + R ; Unia Europejska. Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego

Access:

Otwarty

Object collections:

Last modified:

Oct 2, 2020

In our library since:

Aug 16, 2012

Number of object content downloads / hits:

4474

All available object's versions:

https://rcin.org.pl/ibs/publication/26074

Show description in RDF format:

RDF

Show description in RDFa format:

RDFa

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information