Projekty RCIN i OZwRCIN

Obiekt

Tytuł: Wykorzystanie energii pożywienia przez człowieka (przegląd światowy). ; The use of food energy by man.

Twórca: 30

Berger, Stanisław ; Lewandowska, Grażyna

Czasopismo: 120

Zag. Ekon. Roln. 1985 z.2

Rok:

1985

Opis fizyczny: 140

s.22-39, mapka, tab.,poz.bibliogr.20, rez., sum.

Biblioteka: Z tej biblioteki pochodził opisywany egzemplarz (21)

IG PAN

Sygnatura: Ta sygnatura pomoże Ci wypożyczyć tę pozycję (20)

Cz.2243

Pozycja z kolekcji: 10

Świat i jego części [0200]

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

19 maj 2022

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://rcin.org.pl/bgp-igipz/publication/256825

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie RDFa:

RDFa

Nazwa wydania Data
×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji