Projekty RCIN i OZwRCIN

Obiekt

Tytuł: Czynniki lokalizacji i funkcjonowania przemysłu rolno-spożywczego oraz jego struktura przestrzenna w regionie poznańskim. ; Factors of location and functioning of the agricultural processing industry and its spatial structure in the Poznań region.

Twórca: 30

Stryjakiewicz, Tadeusz

Instytucja sprawcza: 160

Uniwersytet im. Adama Mickiewicza w Poznaniu

Rok:

1988

Adres wydawniczy: 130

Poznań : Wydaw. Naukowe UAM, 1988

Opis fizyczny: 140

235 s., 4 tabl., mapki, tab., wykr., bibliogr. s.209-219, sum.

Seria wydawnicza: 150

Seria Geografia ; 36

Hasła przedmiotowe: 271

przemysł rolno-spożywczy - czynniki lokalizacji - Poznań, okręg ; przemysł rolno-spożywczy - struktura przestrzenna - Poznań, okręg

ISBN: 310

83-232-0018-1 Nukat

Biblioteka: Z tej biblioteki pochodził opisywany egzemplarz (21)

IG PAN

Sygnatura: Ta sygnatura pomoże Ci wypożyczyć tę pozycję (20)

131.943

Pozycja z kolekcji: 10

Województwo poznańskie [1245]

Może Cię zainteresować dział:: W wersji drukowanej BGP do tej pozycji odsyłał/y dział/y

Geografia przemysłu i surowców [0140]

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

19 maj 2022

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://rcin.org.pl/bgp-igipz/publication/262821

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie RDFa:

RDFa

Nazwa wydania Data
×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji