Projekty RCIN i OZwRCIN

Obiekt

Tytuł: Problemy lokalizacji zakładów przetwórstwa mięsnego.

Twórca: 30

Bystrzanowski, Witold ; Musiał, Ryszard

Czasopismo: 120

Biul. Kom. d/s Ocen Oddziaływania na Środ. 1992 nr 7

Rok:

1992

Opis fizyczny: 140

s.16-19.

Hasła przedmiotowe: 271

przemysł mięsny - lokalizacja

Biblioteka: Z tej biblioteki pochodził opisywany egzemplarz (21)

IG PAN

Sygnatura: Ta sygnatura pomoże Ci wypożyczyć tę pozycję (20)

Cz.6351

Pozycja z kolekcji: 10

Geografia przemysłu i surowców [0140]

Może Cię zainteresować dział:: W wersji drukowanej BGP do tej pozycji odsyłał/y dział/y

Człowiek i środowisko [0105]

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

19 maj 2022

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://rcin.org.pl/bgp-igipz/publication/268189

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie RDFa:

RDFa

Nazwa wydania Data
×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji