Projekty RCIN i OZwRCIN

Obiekt

Tytuł: Turystyka kulinarna - ujęcie geograficzne = Culinary tourism from a geographical perspective.

Twórca: 30

Kowalczyk, Andrzej

Czasopismo: 120

Turyzm 2005 15 z.1/2

Rok:

2005

Opis fizyczny: 140

s.163-186 : tab., bibliogr. s.186.

Hasła przedmiotowe: 271

turystyka kulinarna - zagadnienia geograficzne

Uwagi tytuł: 41

Tekst równol. pol., ang.

Biblioteka: Z tej biblioteki pochodził opisywany egzemplarz (21)

IG PAN

Sygnatura: Ta sygnatura pomoże Ci wypożyczyć tę pozycję (20)

Cz.4128

Pozycja z kolekcji: 10

Geografia turyzmu i krajoznawstwo [0180]

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

19 maj 2022

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://rcin.org.pl/bgp-igipz/publication/309020

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie RDFa:

RDFa

Nazwa wydania Data
×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji