Struktura obiektu
Tytuł:

Râd XX List V [!] g. radomskoj, kěleckoj i petrokovskoj

Inny tytuł:

Râd XX List B g. radomskoj, kěleckoj i petrokovskoj ; Voenno-topografičeskaâ karta Evropejskoj Rossìi 1:126 000, Râd XX List B

Wydawca:

[wydawca nieznany]

Miejsce wydania:

[Miejsce nieznane]

Data wydania/powstania:

[między 1873 i 1917]

Opis:

Scale 1:126 000 ; 1 map ; 43x60 cm, on sheet 49x65 cm ; So-called series: Voenno-topografičeskaâ karta Evropejskoj Rossìi 1:126 000. On the map in the sheet designation, instead of the letter "Ƃ" in the Cyrillic alphabet, the letter "B" from the Latin alphabet was incorrectly used ; In the margin annotation: Ispravleno po rekognoscirovkě 1872 i 73 g. ; Prime meridians: Pulkovo and Paris

Typ obiektu:

Map/Atlas

Temat i słowa kluczowe:

Kielce (Polska ; region) -- mapy [KABA] ; Radoszyce (Polska, województwo świętokrzyskie ; region) -- mapy [KABA] ; Mapy topograficzne -- 1900-1945 [KABA] ; Mapy wojskowe -- 1900-1945 [KABA] ; Mapy wojskowe -- 19 w. [KABA] ; Mapy topograficzne -- 19 w. [KABA]

Czasopismo/Seria/cykl:

Voenno-Topografičeskaâ Karta Evropejskoj Rossìi 1:126 000

Typ zasobu:

Obraz

Szczegółowy typ zasobu:

Map

Format:

application/octet-stream

Źródło:

CBGiOŚ. IGiPZ PAN, call no. C.584/20 ; kliknij tutaj, żeby przejść

Język:

rus

Zakres:

(E 19°42'-E 20°53'/N 51°20'-N 50°46') OpenStreetMap

Prawa:

Public Domain

Zasady wykorzystania:

Material outside of copyright protection. May be used without restrictions following from economic copyrights

Digitalizacja:

Institute of Geography and Spatial Organization of the Polish Academy of Sciences

Lokalizacja oryginału:

Central Library of Geography and Environmental Protection. Institute of Geography and Spatial Organization PAS

Dofinansowane ze środków:

Operational Program Digital Poland, 2014-2020, Measure 2.3: Digital accessibility and usefulness of public sector information; funds from the European Regional Development Fund and national co-financing from the state budget.

Dostęp:

Open

×

Cytowanie

Styl cytowania: