Perzanowski, K. ; Pradel, A. ; Sikorski, M. D. ; Mydlarz, J.
oai:rcin.org.pl:11005 ; 10.4098/AT.arch.82-45
Prawa zastrzeżone - dostęp nieograniczony
Instytut Biologii Ssaków Polskiej Akademii Nauk
Biblioteka Instytutu Biologii Ssaków PAN
Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, lata 2010-2014, Priorytet 2. Infrastruktura strefy B + R ; Unia Europejska. Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego
2 paź 2020
22 sie 2012
1369
https://rcin.org.pl/ibs/publication/27056
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Food resources for deer in Niepołomicka forest | 2 paź 2020 |
Bobek, B. Weiner, J. Zieliński, J.
Gębczyńska, Z.
Borowski, S. Kossak, S.
Perzanowski, K. Pucek, T. Podyma, W.
Szukiel, E.
Perzanowski, K.
Matrai, K. Kabai, P.
Latham, J. Staines, B. W. Gorman, M. L.