RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: Polifruktany i fruktooligosacharydy (FOS) - występowanie, otrzymywanie i zastosowanie

Subtitle:

Polyfructans and fructooligosaceharides (FOS) - occurrence, production and application

Publisher:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Abstract:

Information on beneficial impact of probiotic microorganisms on human health and effects of prebiotic oligosaccharides on proliferation of the latter microflora are presented in the first part of the article. Its further part focuses on fructans, i.e. structures of natural polyfructans and fructooligosaceharides, mechanisms of function of enzymes involved in their synthesis and methods of manufacturing of prebiotic fructooligosaceharides (FOS) in commercial scale.

Relation:

Biotechnologia, vol.73, 2 (2006)-.

Volume:

73

Issue:

2

Start page:

103

End page:

116

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:87553 ; IChB B-69

Source:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Temporal coverage:

1988-2010

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Terms of use:

-

Digitizing institution:

Instytut Chemii Bioorganiczneji Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Chemii Bioorganiczneji Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

Object collections:

Last modified:

Oct 2, 2020

In our library since:

Dec 11, 2019

Number of object content downloads / hits:

2822

All available object's versions:

https://rcin.org.pl/ichb/publication/114197

Show description in RDF format:

RDF

Show description in RDFa format:

RDFa

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information