Projekty RCIN i OZwRCIN

Obiekt

Tytuł: Technological and nutritious aspects of enzymatic enrichment of milk and it’s derivatives in galactooligosaccharides

Inny tytuł:

Technological and nutritious aspects of enzymatic enrichment of milk and it’s derivatives in galactooligosaccharides

Wydawca:

Committee on Biotechnology PAS ; Institute of Bioorganic Chemistry PAS

Abstrakt:

Enzymatic hydrolysis of lactose is accompanied by transgalactosylation reaction, thereby producing oligosaccharides. The prebiotic functions of oligosaccharides such as bifidogenic effect and health benefits connected with this effect were described. The mechanism of galactooligosaccharides formation and factors affecting it were also presented. Moreover, the examples of an enzymatic enrichement of milk and it’s derivatives in galactooligosaccharides were given.

Czasopismo/Seria/cykl:

Biotechnologia, vol.66, 3 (2004)-.

Tom:

66

Zeszyt:

3

Strona pocz.:

152

Strona końc.:

165

Szczegółowy typ zasobu:

Article

Format:

application/pdf ; application/pdf

Identyfikator zasobu:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:119277

Źródło:

Library of Institute of Bioorganic Chemistry PAS

Język:

pol

Język streszczenia:

eng

Zakres czasowy:

1988-2010

Prawa:

Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license

Zasady wykorzystania:

Copyright-protected material. [CC BY-SA 4.0] May be used within the scope specified in Creative Commons Attribution BY-SA 4.0 license, full text available at:

Digitalizacja:

Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science

Lokalizacja oryginału:

Institute of Bioorganic Chemistry of the Polish Academy of Science

Dofinansowane ze środków:

Operational Program Digital Poland, 2014-2020, Measure 2.3: Digital accessibility and usefulness of public sector information; funds from the European Regional Development Fund and national co-financing from the state budget.

Dostęp:

Open

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

2 paź 2020

Data dodania obiektu:

30 mar 2020

Liczba pobrań / odtworzeń:

101

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://rcin.org.pl/ichb/publication/148533

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie RDFa:

RDFa

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

×

Cytowanie

Styl cytowania:

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji