Twardowska-Pozorska, Aleksandra ; Grajek, Włodzimierz ; Twardowski, Tomasz
What Polish people know about modern biotechnology
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Continuing our research on public perception of modern biotechnology inPoland this time we surveyed the knowledge of modern biotechnology betweenPoles. The representative sample of Polish society (over 1000 Poles aged over15 years) answered questions like; did you eat genes for breakfast?, are genes intomato?, is BSE a product of genetic engineering? We found surprisingly goodfamiliarity of background biotechnology. Over 40% of Poles know that all tomatoes contain genes, over 20% eat genes for breakfast and one third know thatBSE is not a result of genetic engineering.
Biotechnologia, vol.55, 4 (2001)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:138596 ; IChB B-50
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Oct 2, 2020
Sep 11, 2020
86
https://rcin.org.pl/ichb/publication/173944
Edition name | Date |
---|---|
Co Polacy wiedzą o biotechnologii w 2001 r. | Oct 2, 2020 |
Twardowska-Pozorska, Aleksandra Grajek, Włodzimierz Twardowski, Tomasz
Legocki, Andrzej B. Grajek, Włodzimierz Świtoński, Marek Twardowski, Tomasz
Borkowska, Bożenna
Ziółkowski, Piotr Babula- Skowrońska, Danuta Kaczmarek, Małgorzata Cieśla, Agata Sadowski, Jan
Grajek, Włodzimierz
Grajek, Włodzimierz