RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: Wykorzystanie pyłku do badania zróżnicowania genetycznego na przykładzie łubinu andyjskiego Lupinus mutabilis Sweet

Subtitle:

Application of pollen for studies on genetic diversity with the using of the Andean lupin (Lupinus mutabilis Sweet) as example

Publisher:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Abstract:

The cultivated American species Lupinus mutabilis was selected in order to assess its possibilities of being introduced as an alternative high protein crop in Polish conditions. The realized programme involved identification of earlier maturingand higher yielding genotypes as well as interspecific hybridization with lupins belonging to section Albus, which includes the oldest cultivated species Lupinus albus.

Relation:

Biotechnologia, vol.52, 1 (2001)-.

Volume:

52

Issue:

1

Start page:

101

End page:

111

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:140011 ; IChB B-47

Source:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Temporal coverage:

1988-2010

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Terms of use:

-

Digitizing institution:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

Object collections:

Last modified:

Oct 2, 2020

In our library since:

Sep 19, 2020

Number of object content downloads / hits:

101

All available object's versions:

https://rcin.org.pl/ichb/publication/175468

Show description in RDF format:

RDF

Show description in RDFa format:

RDFa

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information