RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: Od badań szczegółowych do preparatu grzybowego

Creator:

Bajan, Cecylia

Date issued/created:

2000

Resource type:

Tekst

Subtitle:

From detailed study to entomopathogenic preparation

Publisher:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Abstract:

The aim of this paper is the presentation of research carried out in Agrocenology Department of Ecology Institute Polish Academy of Sciences on the ecology and biology of several species of entomopathological fungi {Beauveria bassiana, Paecilomyces farinosus, P. fumosoroseus and Verticillium lecanii) and attemptsof their application in the biological fight against plant pests.

Relation:

Biotechnologia, vol.50, 3 (2000)-.

Volume:

50

Issue:

3

Start page:

58

End page:

64

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:140378 ; IChB B-46

Source:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Temporal coverage:

1988-2010

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Terms of use:

-

Digitizing institution:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

Object collections:

Last modified:

Oct 12, 2020

In our library since:

Sep 22, 2020

Number of object content downloads / hits:

92

All available object's versions:

https://rcin.org.pl/ichb/publication/175809

Show description in RDF format:

RDF

Show description in RDFa format:

RDFa

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

Edition name Date
Od badań szczegółowych do preparatu grzybowego Oct 12, 2020
×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information