RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: Wpływ dodatku węgla brunatnego i torfu na bioutylizację odpadów tłuszczowych - wstępne badania laboratoryjne

Creator:

Wierzba, Sławomir ; Latała, Adam ; Latała, Beata

Date issued/created:

2000

Resource type:

Tekst

Subtitle:

The influence of brown coal and peat on the fatty waste bioutilisation- initial laboratory examination

Publisher:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Abstract:

The aim of the paper is to determine whether the addition of brown coaland peat influences the rate of the aliphatic substance biodegradation in oilybleaching soil (OBS) by properly selected bacterial strains. OBS was taken fromthe NZPT (a fat-processing factory); its characteristics were acidity (pH 4.8) anda 14% aliphatic substance content.

Relation:

Biotechnologia, vol.50, 3 (2000)-.

Volume:

50

Issue:

3

Start page:

193

End page:

201

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:141417 ; IChB B-46

Source:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Temporal coverage:

1988-2010

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Terms of use:

-

Digitizing institution:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

Object collections:

Last modified:

Oct 12, 2020

In our library since:

Oct 1, 2020

Number of object content downloads / hits:

263

All available object's versions:

https://rcin.org.pl/ichb/publication/176544

Show description in RDF format:

RDF

Show description in RDFa format:

RDFa

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information