RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: Żelatyna i priony - ocena zagrożeń

Creator:

Fikus, Magdalena

Date issued/created:

1998

Resource type:

Tekst

Subtitle:

Żelatyna i priony - ocena zagrożeń

Publisher:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Abstract:

Gelatine is defined as a mixture of polypeptides obtained by partial non-enzymatic hydrolysisof collagen contained in bones and skins mainly bovines and/or pigs after the following treatments: degreasing, acid treatment, and/or alkaline treatment, washing, filtration, ion exchangeand sterilization. Gelatine is produced for consumption and industrial purposes, and it is widelyused as a component of various products.

Relation:

Biotechnologia, vol.42, 3 (1998)-.

Volume:

42

Issue:

3

Start page:

9

End page:

13

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:143886 ; IChB B-38

Source:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Temporal coverage:

1988-2010

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Terms of use:

-

Digitizing institution:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

Object collections:

Last modified:

Nov 18, 2020

In our library since:

Oct 22, 2020

Number of object content downloads / hits:

544

All available object's versions:

https://rcin.org.pl/ichb/publication/179215

Show description in RDF format:

RDF

Show description in RDFa format:

RDFa

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

Edition name Date
Żelatyna i priony - ocena zagrożeń Nov 18, 2020
×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information