Żelatyna i priony - ocena zagrożeń
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Gelatine is defined as a mixture of polypeptides obtained by partial non-enzymatic hydrolysisof collagen contained in bones and skins mainly bovines and/or pigs after the following treatments: degreasing, acid treatment, and/or alkaline treatment, washing, filtration, ion exchangeand sterilization. Gelatine is produced for consumption and industrial purposes, and it is widelyused as a component of various products.
Biotechnologia, vol.42, 3 (1998)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:143886 ; IChB B-38
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Nov 18, 2020
Oct 22, 2020
544
https://rcin.org.pl/ichb/publication/179215
Edition name | Date |
---|---|
Żelatyna i priony - ocena zagrożeń | Nov 18, 2020 |
Tyczewska, Agata Bąkowska- Żywicka, Kamila
Pieczyński, Marcin Bielewicz, Dawid Dolata, Jakub Szweykowska-Kulińska, Zofia