RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: Conditions for efficient induction and maintenance of callus cultures Vaccinium corymbosum var. Bluecrop and its accumulation of polyphenolic compounds

Subtitle:

Conditions for efficient induction and maintenance of callus cultures Vaccinium corymbosum var. Bluecrop and its accumulation of polyphenolic compounds

Publisher:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Abstract:

Zimmerman & Bromme and Schenk & Hildebrandt media with unchanged content of plantgrowth regulators in the basic medium, were used to develop the optimum conditions for efficientproduction of callus tissue of Vaccinium corymbosum var. Bluecrop. It has been determined that,of the auxins used, it was 2,4-D which has the most beneficial effect on callus tissue growth.

Relation:

Biotechnologia, vol.41, 2 (1998)-.

Volume:

41

Issue:

2

Start page:

174

End page:

185

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:144357 ; IChB B-37

Source:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Temporal coverage:

1988-2010

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Terms of use:

-

Digitizing institution:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

Object collections:

Last modified:

Nov 18, 2020

In our library since:

Oct 26, 2020

Number of object content downloads / hits:

90

All available object's versions:

https://rcin.org.pl/ichb/publication/179690

Show description in RDF format:

RDF

Show description in RDFa format:

RDFa

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information