RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: Bakteriocyny syntetyzowane przez Lactobacillus

Creator:

Łaniewska-Moroz, Łucja ; Warmińska-Radyko, Iwona

Date issued/created:

1998

Resource type:

Tekst

Subtitle:

Bakteriocyny syntetyzowane przez Lactobacillus

Publisher:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Abstract:

This paper presents results of research concerning conditions of bacteriocin production byLactobacillus strains. Characteristics and methods of bacteriocin purification are discussed. Particularly, an influence of physico-chemical conditions on bacteriocins stability and an effect ofbacteriocins on tested pathogenic strains are presented.

Relation:

Biotechnologia, vol.40, 1 (1998)-.

Volume:

40

Issue:

1

Start page:

117

End page:

128

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:144629 ; IChB B-36

Source:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Temporal coverage:

1988-2010

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Terms of use:

-

Digitizing institution:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

Object collections:

Last modified:

Nov 18, 2020

In our library since:

Oct 27, 2020

Number of object content downloads / hits:

396

All available object's versions:

https://rcin.org.pl/ichb/publication/180070

Show description in RDF format:

RDF

Show description in RDFa format:

RDFa

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

Edition name Date
Bakteriocyny syntetyzowane przez Lactobacillus Nov 18, 2020
×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information