RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: Lipazy grzybowe oraz ich aktywność w reakcjach hydrolizy i syntezy estrów kwasów tłuszczowych

Creator:

Antczak, Tadeusz ; Krystynowicz, Alina ; Galas, Edward

Date issued/created:

1995

Resource type:

Tekst

Subtitle:

Fungus lipases and their activity in the hydrolysis reaction and in the synthesis of fatty acid esters

Publisher:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Abstract:

Preparations of soluble and immobilized fungus lipases showing high catalytic activity inhydrolysis of acyloglycerols in water, synthesis of esters of higher fatty aeids in hydrolysis ofacyloglycerols in water and synthesis of esters of higher fatty acids in organic solvents milieuwere obtained.

Relation:

Biotechnologia, vol.29, 2 (1995)-.

Volume:

29

Issue:

2

Start page:

82

End page:

91

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:147869 ; IChB B-25

Source:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Temporal coverage:

1988-2010

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Terms of use:

-

Digitizing institution:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

Object collections:

Last modified:

Nov 20, 2020

In our library since:

Nov 20, 2020

Number of object content downloads / hits:

254

All available object's versions:

https://rcin.org.pl/ichb/publication/183455

Show description in RDF format:

RDF

Show description in RDFa format:

RDFa

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

Objects Similar

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information