Productivity and yield of citrate fermentation by yeast in various cultivationsystems
Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN
Citric acid was produced by yeast strain Yarrowia lipolytica A-101 in three various cultivationsystems: batch, fed-batch and semicontinuous culture with cells recycling.
Biotechnologia, vol.29, 2 (1995)-.
0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:147875 ; IChB B-25
Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN
Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk
20 lis 2020
20 lis 2020
677
https://rcin.org.pl/ichb/publication/183467
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Produktywność i wydajność drożdżowej fermentacji cytrynowej w różnych systemach hodowlanych | 20 lis 2020 |
Rymowicz, Waldemar Wojtatowicz, Maria
Tyczewska, Agata Bąkowska- Żywicka, Kamila
Pieczyński, Marcin Bielewicz, Dawid Dolata, Jakub Szweykowska-Kulińska, Zofia