RCIN and OZwRCIN projects

Object

Title: Studia biotechnologiczne na Politechnice Warszawskiej

Creator:

Szewczyk, Krzysztof W.

Date issued/created:

1994

Resource type:

Tekst

Subtitle:

The biotechnology course in Warsaw University of Technology

Publisher:

Komitet Biotechnologii PAN ; Instytut Chemii Bioorganicznej PAN

Abstract:

The three-years biotechnology course in Warsaw University of Technology was designed togive a good technical, microbiological and chemical background for further studies in threespecializations; Industrial Biotechnology in Department of Chemical and Process Engineering,Environmental Biotechnology in Department of Environmental Engineering and Organic S30ithesis in Chemistry Department. Details of the common course are presented.

Relation:

Biotechnologia, vol.25, 2 (1994)-.

Volume:

25

Issue:

2

Start page:

163

End page:

166

Detailed Resource Type:

Artykuł

Format:

application/pdf

Resource Identifier:

0860-7796 ; oai:rcin.org.pl:148718 ; IChB B-21

Source:

Biblioteka Instytutu Chemii Bioorganicznej PAN

Language:

pol

Language of abstract:

eng

Temporal coverage:

1988-2010

Rights:

Licencja Creative Commons Uznanie autorstwa-Na tych samych warunkach 4.0

Terms of use:

-

Digitizing institution:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Original in:

Instytut Chemii Bioorganicznej Polskiej Akademii Nauk

Projects co-financed by:

Program Operacyjny Polska Cyfrowa, lata 2014-2020, Działanie 2.3 : Cyfrowa dostępność i użyteczność sektora publicznego; środki z Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz współfinansowania krajowego z budżetu państwa

Access:

Otwarty

Object collections:

Last modified:

Nov 26, 2020

In our library since:

Nov 26, 2020

Number of object content downloads / hits:

33

All available object's versions:

https://rcin.org.pl/ichb/publication/184127

Show description in RDF format:

RDF

Show description in RDFa format:

RDFa

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information